Facebook Twitter RSS Feed

Determining the true Face of Career Opportunities

Determining the true Face of Career OpportunitiesWhen applying for work, not just your experience and background into consideration the company. The face in the photo also play an important role to determine your fate.

The conclusion was based on research by a team from Ben-Gurion University of the Negev, Israel. The team sent 5312 resumes to more than 2,600 companies that open up the jobs.

The team sent two applications with identical resumes to each company. One application with photos, and another one without a photo. The team placed a couple of random images, from her beautiful face, handsome man, to those with ordinary faces.

Researchers at least collect photos of 300 students. They then form a panel to categorize men and women based on their appeal. To eliminate racial bias, the researchers chose individuals who seem to have an ambiguous ethnic background.

The result, 19.9 percent of prospective employees handsome man who sent the photo to get interview calls. A total of 13.7 man with normal facial image that got the interview call. Only 9.2 percent of men who did not send an image that gets the call.

Based on analysis of research, interesting-looking men have to send an average of five resume with photo to get an interview call. Meanwhile, ordinary-looking men have to send 11 resumes with photo to get a similar call.

While the women showed the opposite results. As many as 16.6 percent of women who send your resume without a photo gets a job interview. This shows the highest response rates from companies hiring.

Women who send resume with photo normal, 13.6 percent who got interview calls. While the women who send a resume with interesting photographs, only 12.8 percent called for interviews.

Researchers found a similar response rates for all categories of female faces. Women who send a resume with attractive faces have only 50 percent likely to get interview calls. Opportunity was the same woman who sent a resume with photos or without photos casual.

The researchers also conclude that the response of companies to resume sex is affected candidates. When men send resume with photo, companies consider it a picture of confidence. But when women send resume with photo, tend to be 'licked' by appearance.

"Our study actually shows, beauty and good looks preclude the opportunity to get a job. Men and women who meet the qualifications and interesting-looking can be omitted since the beginning of the selection process, "said one researcher, as quoted by NY Times.

The couple is having sex 5500 People

The couple is having sex 5500 PeopleThe man had slept with 2162 women. The woman has sex with 3323 men.

Sarah Moore, and Geoff Daniels was not a prostitute. They are lovers who happen to love each other work as a substitute for those couples who have sexual problems.

As quoted from the pages of The Sun, as a substitute partner, Sarah and Geoff duty to help others overcome couples sexual problems in bed, including overcoming nervousness when 'first night'.

Their clients are generally married couples. It means the wife or husband of others. Not only serving services around the UK, they also serve a number of clients from various countries like the United States, France, and Australia.

During the 19 years that profession, she has sex with 3323 men, 52 of them virgin. While Geoff has slept with 2162 women, 49 of them virgin.

They offer a number of training services to improve the sex lives of couples with problems. They combine counseling with a number of sexual practices such as sexual massage therapy, relaxation methods, to the style of Tantric sex.

They also teach how to extend the duration of lovemaking, as well as a few tricks to overcome sexual dysfunction. "We are proud of our work and we never felt worse after sleeping with the husband, wife, or partner of others. We get paid to help them, not looking for enjoyment," said Sarah.

They refused equated with prostitutes. "We're not just looking for sexual pleasure, but our clients come to bring the diagnosis the doctor because I have sexual problems," said Sarah. "And, before we have intercourse, we've done such a long discussion related consulting their problems."

Although not married, Sarah and Geoff has been living together for 20 years. They first met while studying counseling at the University of New York. The journey of life makes them decide to pursue sexual assistance.

During his profession, Sarah and Geoff apply strict rules to always use sexual safety, such as condoms. "All patients should also undergo a sexual diseases before having sex," he said.

Eight Types of People Need to be shunned

A healthy relationship is important for the health and welfare of the soul. However, we often get stuck in a relationship with someone who has the character of 'negative'. They are generally used to complain, irritable, or impatient.

Recognizing a person's character at the beginning of the introduction is important. Especially if there is a prospect of continuing in a more serious relationship. Identify the number of characters a person, as quoted by the Times of India.

1. Maintaining the past

Some people refused to let go of the past and are likely to 'treat' painful memories. As a result, these people live with anger and bitterness. If there is continuous, can influence people around him.

Solution: If they start to bring up the subject of the past, do not hesitate to tell him that you do not want to talk about it.

2. Self-pity

Nothing is more annoying than people who feel the burden of the whole world. Instead of looking for solutions, this type of people continue to self-pity and do not see a way out.



Solution: Offer to help and if it still does not want change, you should stay away from him.

3. Hypocritical

Nothing is more frustrating than dealing with people who have the nature of 'the other in another mouth in the heart'. In front of you, he appears the most sweet, but otherwise behave behind you.

Solution: If you catch this happening again and again to others, please stay away. It is not possible he is doing the same thing to you.

4. Always negative

He is the kind of person who always looked at the negatives of their lives.

Solution: Please help to see the positive side of himself. If you do not want to accept, do not let it affect you negatively.

5. Most perfect

People like this usually feel better and interesting than others. He really enjoyed the activities criticize and laugh at other people.

Solution: Be patient with his behavior. However, if they do not change, it is time to leave.

6. Proud secret indulgence

They are very proud to tell the scandal in life and happy to involve as many people in the debate.

Solution: It could be you can listen to it. However, if the influence yourself, immediately move away.

7. Frustration

People are always feel frustrated with their life and take it out on others around him. In fact, they often take an irrational conclusion.

Solution: If she starts planning something crazy to say that it bothers you.

8. The Commentator

People like this comment on everything that happens in the lives of others. Often, their words lead to fights.

Solution: Be careful when being around people and be careful with your words.

Animals Socialize has Bigger brains

Animals 'Gaul' Bigger brainsSocial aspects of the animal turned out to bring the benefits of good. Based on the latest research from scientists, social nature makes developing brain size becomes larger.

A recent study of more than 500 species of mammals, revealed that the animals that live in social groups have larger brain size than the animals that live alone.

This explains why the dog brain size larger than the size of a solitary cat brain. Evolutionary biologists long assumed that each species has a brain size roughly equal to the portion size relative to its body.

However, according to researchers from Oxford, Dr Susanne Shultz and Professor Robin Dunbar, in fact, brain size can not be inferred simply like that. Furthermore, the social aspect was also a correlation of brain size.

For example, the primate brain size is continuously growing. So also with horses, dolphins, camels and dogs. The animals are animals that usually live in groups.

Meanwhile, brain size solitary animals like cats until rhino, believed to grow even more slowly when compared with the social animal.

"Cooperation and coordination required in a group of beings, will be very challenging so that some mammals have a larger brain size to be able to cope with the needs of a social life," said Dr. Shultz to the site io9 science.

"Interesting to see that animals which have had contact with humans, like cats, still has a brain smaller than a dog or a horse, because of their lack of social activity," said Professor Dunbar.